vineri, 5 mai 2017

Comedia TOC TOC



Vineri 26 Mai si Sambata 27 Mai, ora 20:00, la Cinema Pro (sala noua cu vizibilitate optima din orice loc)
Pentru toti cei care asteapta de la o COMEDIE ceva mai mult decat vesnica poveste din bulevardiere cu amanti/amante, intoarsa pe toate fetele si vazuta din toate unghiurile - va prezentam o altfel de comedie:

TOC TOC, o comedie fenomen la nivel mondial care se joaca de 12 ani in peste 20 de tari cu casa inchisa si in care actiunea are loc in cabinetul unui psihoterapeut celebru si in care situatia comica este construita in mod dinamic de personaje pitoresti, bizare, fiecare cu farmecul lui si cu latura lui induiosatoare.

Despre ce este vorba?

Scrisa de francezul Laurent Baffie, TOC TOC spune povestea a sase pacienti cu tulburari obsesiv compulsive (TOC) care se intalnesc in sala de asteptare a unui faimos psihoterapeut. Cum acesta intarzie, cei sase pacienti vor incepe o sedinta ad-hoc de terapie in grup in cursul careia vor ajunge la cele mai trasnite si totusi plauzibile concluzii.


Personajele sunt:


  • taximetristul jovial obsedat de calcule si care are talentul deosebit de a face glume in cele mai neasteptate momente (Silviu Biris)
  • o habotnica religioasa care trebuie sa verifice tot timpul daca are cheile in geanta si se tot intreaba daca a lasat gazele, apa, curentul deschise (Anca Turcasiu/Andreea Mateiu)
  • un individ care are iesiri verbale si gesturi bruste (Mihai Gruia Sandu)
  • o laboranta terorizata de microbi (Monica Ciuta)
  • o fata care repeta fiecare fraza de doua ori (Doina Antohi)
  • un programator fascinat de simetrie si care se teme sa paseasca pe linii (Victor Bucur/Andrei Mateiu).
  • Cu siguranta te vei regasi intr-unul dintre personaje!

    Pe scurt, este vorba despre o serie de tulburari care combina psihologia cu tuse de umor acid de buna calitate. Aceasta combinatie, la care se adauga performantele actoricesti de exceptie ale unor actori deosebit de talentati, a transformat spectacolul intr-un adevarat fenomen.
    Acest cocktail de obsesii face o trecere in revista a multora dintre micile noastre fobii și ritualuri de zi cu zi, astfel incat, in mod inevitabil, ne vom recunoaste intr-un anumit pasaj din piesa.
  • Piesa poate fi vizionata si de copii

    La spectacolele noastre copiii s-au amuzat cel mai mult. In plus invata despre toleranta. Este adevarat ca in piesa exista un personaj care sufera de sindromul Tourette, dar iesirele lui verbale nu sunt exagerate. Piesa este recomandata pentru copii de peste 12 ani.


    Unde si cand se joaca?

    Hai sa descoperi asta si mult mai multe Vineri 26 mai si sambata 27 mai intr-o locatie premium la Cinema Pro!
    Fotoliile sunt asezate in panta si fiecare loc se bucura de vizibilitate foarte buna.
    Ora de incepere: 20:00 |  Durata: 1 oră și 40 de minute


    Bilete Spectacol

    Exista 4 categorii de preturi: 50 / 60 / 70 lei / VIP 100 lei
    Spectatorii de pe locurile VIP vor primi si un cadou surpriza!

    De unde poti cumpara bilete: online pe www.TocToc.ro si pe bilet.ro, de la chioscul BiletFan de la metrou Unirii 1, de la agentiile TUI Travel din mall-urile Afi Cotroceni, SunPlaza, ParkLake, Maga Mall, Baneasa Shopping City, Bucuresti Mall (mall Vitan), de la agentia Eurotravel Buzesti, de la casa de bilete a Cinema Pro.

    Mai multe informatii se regasesc pe pagina web oficiala www.TocToc.ro si pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/TocTocRomania sau la telefon 0752.078.123

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment