miercuri, 1 martie 2017

Albă ca Zăpada și cei șapte pitici – sâmbătă, ora 11:00 – Godot Café-Teatru


Sâmbătă, 4 martie 2017, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, str. Blănari, nr. 14 (Centrul vechi), actorii Teatrului Dubee Doo vă invită la spectacolul de teatru pentru copii “Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”, adaptare după povestea cu același titlu scrisă de Fraţii Grimm.

O fată frumoasă reușește, prin bunătatea și puritatea sa, să treacă prin încercări periculoase puse la cale de mama vitregă, o regină haină şi orgolioasă, pentru care frumuseţea şi tinereţea erau singurele idealuri în viață. Piticii sunt ființele drăgălașe care-i sunt alături în momentele de cumpănă, iar finalul le aparține tuturor celor pentru care adevărul, binele și curajul sunt principalele virtuți în viață.

Vă invităm pe un tărâm fantastic, acolo unde copiii își crează propriile povești, cu personaje care trec împreună printr-o serie de aventuri pline de suspans.
Muzica şi dansul vor fi ingredientele care completează atmosfera.

Preț bilete – 25 lei/persoană.

Vă așteptăm cu drag!

Biletele se pot achiziționa la intrare, înainte de spectacol sau online, prin rețelele iabilet.ro și blt.ro.
Pentru rezervări, vă rugăm sunați la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 și 0771.554.716 sau să ne scrieți pe e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com


Pentru informaţii suplimentare referitoare la programul teatrului, vă rugăm consultaţi pagina de facebook https://www.facebook.com/teatruldubeedoo și blogul https://teatruldubeedoo.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment