duminică, 22 noiembrie 2015

Calendarul de advent

Pentru ca am vazut ca au aparut de ceva timp si la noi, m-am gandit ca ar fi interesant sa va spun cateva cuvinte despre calendarul de advent.
Acesta reprezinta o traditie occidentala, pe care se pare ca o imprumutam incet-incet. Nu mi se pare nimic deplasat, atata vreme cat reprezinta un fel de AMR (au mai ramas) pana la sarbatoarea de Craciun.
Practic, calendarul de advent este un calendar al lunii decembrie, mai precis al celor patru saptamanidinaintea Craciunului, in care duminicile reprezinta cate un advent, adica inca o saptamana care a trecut si care ne aduce mai aproape de sarbatoarea cea mare.
In fiecare zi trebuie adaugat ceva in spatiul din spatele zilei respective, o activitate, o actiune pe care v-ati propus sa o faceti in ziua respectiva. Exemple de actiuni: azi incepem sa ascultam colinde, azi impodobim bradul, azi facem fursecuri, azi realizam un ornament de Craciun etc.
Daca vi se pare interesant un astfel de calendar sau poate il gasit interesant de dat cadou, iata mai jos unde puteti gasi:
Din 26 noiembrie, la Lidl. Pret: 29,99 lei



 Zara, pret 149 lei
Lego Star Wars, pret 149,99 lei. www.clevertoys.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment