joi, 26 noiembrie 2015

Atelier de decoratiuni de Craciun: globuri si fulgi de nea


Sunteti asteptati,  de la mic la mare, sa realizati impreuna globuri si obiecte decorative de Craciun originale si vesele. Adultii vor petrece 3 ore relaxante la Atelier de decoratiuni de Craciun: globuri si fulgi de nea, iar copiii vor mesteri Ornamente colorate de-a lungul a doua intalniri.

Atelier de decoratiuni de Craciun: globuri si fulgi de nea (5 decembrie, 1 sedinta de 3h - cost: 120 ron; 110 ron pentru cei care detin card fidelitate)
Veti invata cateva tehnici decorative spectaculoase si usor de abordat, de ale caror rezultate se vor bucura, pe langa voi, toti cei dragi.

Atelierul spiridusilor lui Mos Craciun: decoratiuni si ornamente (7-12 ani) 7 si 9 decembrie, 2 sedinte - cost: 120 ron; 110 ron pentru cei care detin card fidelitate)
Copiii vor experimenta pentru doua zile cum este sa lucrezi in Atelierul spiridusilor lui Mos Craciun si sa creeze amintiri cu care vor decora casa si bradul. Vor confectiona globuri figurative, in tehnica frumoasa a colajului si vor invata cum sa transforme o forma simpla de polistiren intr-un glob spectaculos.

Atelierele sunt organizate de Fundatia Calea Victoriei. Mai multe detalii aici:
http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2015/atelier-de-decoratiuni-de-craciun-globuri-si-fulgi-de-nea/?utm_source=newsletter&utm_content=Newsletter-281467-20151126&utm_campaign=Decoratiuni+de+Craciun+-+ateliere+pentru+adulti+si+copii
si aici:
http://www.scoaladeartesimaniere.ro/2012/atelierul-spiridusilor-lui-mos-craciun-decoratiuni-si-ornamente-hand-made-6-12-ani/?utm_source=newsletter&utm_content=Newsletter-281467-20151126&utm_campaign=Decoratiuni+de+Craciun+-+ateliere+pentru+adulti+si+copii


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment