vineri, 18 septembrie 2015

RuralFest 2015

Mii de bucuresteni sunt asteptati pe soseaua Kiseleff, duminica, 20 septembrie, in intervalul 9:00 – 20:30, la RuralFest 2015, evenimentul care aduce satul romanesc in mijlocul Bucurestiului.
La RuralFest isi dau intalnire peste 140 de producatori, mestesugari, artizani si alti iubitori ai satului romanesc. Evenimentul isi propune sa refaca legatura dintre locuitorii din mediul urban si satele romanesti autentice din Moldova, Transilvania, Oltenia, Dobrogea si Muntenia, cu gustul, traditiile, obiceiurile si povestile fiecarei regiuni.
RuralFest va fi deschis la orele 10.00 de seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Filote, si ministrul agriculturii si dezvoltării rurale, Daniel Constantin.
RuralFest include: un targ al micilor producatori de hrana sanatoasa, degustari de produse, demonstratii mestesugaresti, restaurante cu preparate specifice regiunilor istorice, expozitii cu vanzare a produselor traditionale, prezentari ale organizatiilor neguvernamentale interesate de conservarea valorilor rurale, si o microferma de animale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment