vineri, 25 iulie 2014

Nu va e dor de o bataie cu apa?


 
Sambata asta (26 iulie), Organizatia Delivering Life invita toti oamenii mari la o evadare din cotidian printr-o joaca a copilariei: Bataia cu Apa. Evenimentul se afla la a treia editie si va avea loc in rondul de pe Soseaua Kiseleff, in spatiul de desfasurare a proiectului Via Sport.
Participantii sunt invitati incepand cu ora 16:00 la standul Delivering Life din rondul de pe Soseaua Kiseleff, pentru a-si ridica tricoul, si sunt incurajati sa aduca, pe langa sticlele de plastic, orice fel de arme sau accesorii care le aduc aminte de copilarie: pusti sau pistoale cu apa, pungi, baloane, ochelari de scafandru etc. Iar pentru ca evenimentul sa fie cu adevarat memorabil, partenerii de imagine, Mihai Simionica Photography si Academia de Film, vor surprinde cele mai bune momente ale stropelii.
Cei care doresc, vor putea ramane la final in spatiul Via Sport, pentru a se relaxa in zona de lounge si lectura sau pentru a face miscare, alegand unul dintre sporturile propuse de catre Via Sport: Baschet, Tenis de masa, Badminton, Volei, Mini baschet si Mini fotbal pentru copii, Yoga, Sah, Carti sau Rummy.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment