miercuri, 9 iulie 2014

Gradina cu Filme



creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, situat in Piata Alexandru Lahovari, nr. 7, devine vara aceasta locul preferat al iubitorilor de arta. Incepand cu data de 11 iulie, bucurestenii de toate varstele se pot relaxa la ,,Gradina cu Filme – Cinema & More”, o noua locatie deschisa la sediul creart, ce reconstruieste ambianta gradinilor de vara.
Proiectul ,,Gradina cu Filme – Cinema & More” reprezinta o initiativa creart ce isi propune sa aduca auditoriului sau cinefil filme consacrate ale artei cinematografice, proiectand pe acelasi ecran povesti nemuritoare menite sa incante, sa uimeasca, dar si sa-si educe publicul.
Astfel, intr-un cadru prietenos, cei ce vor sa descopere sau sa revada filme reprezentative din  istoria cinematografica se pot relaxa stand pe scaune de regizor, denumite sugestiv cu nume de actori si regizori. Spatiul, amenajat intr-o maniera moderna si vesela, va deveni destinatia perfecta pentru o seara linistita alaturi de oameni dragi, in aer liber, reuniti de pasiunea pentru filmele preferate, atat clasice, cat si mai putin conformiste specifice ecranizarilor indraznete ale marilor regizori ai epocii noastre.
Filmele vor fi proiectate incepand cu ora 20.30, iar programul saptamanal va putea fi consultat pe site-ul www.creart.ro, pe paginile de Facebook www.facebook.com/gradinacufilme  www.facebook.com/creartpmb sau in locatie.
Terasa va fi deschisa zilnic incepand cu ora 10:00, iar toti cei care se vor opri pret de cateva ore la ,,Gradina cu Filme – Cinema & More” vor gasi un spatiu relaxant unde pot savura o bautura racoritoare, iar seara se vor putea delecta cu un film renumit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment