joi, 17 iulie 2014

Biblioteci in aer liber




Incepand din 8 iulie, pana pe 31 august, editura Litera transforma parcurile din Bucuresti in biblioteci in aer liber.
In aceasta vara Litera ofera tuturor impatimitilor de lectura posibilitatea de a citi si rasfoi peste 100 de carti din oferta sa editoriala: povesti cu eroi si zane sau carti de neuitat ale copilariei pentru cei mici, fictiune, istorie, carti practice si de divertisment pentru cei mari.
In parcurile Cismigiu, Alexandru Ioan Cuza si Tineretului vor fi amenajate biblioteci de unde cititorii pot imprumuta, pe parcursul unei zile, orice carte isi doresc. Ne dorim sa incurajam lectura de vacanta, relaxanta, in aer liber, la umbra.
Volumele pe care le veti regasi in biblioteci fac parte din colectiile consacrate ale Editurii Litera: Bestseller, Premium, Thriller, Nobel, seria de autor Alice Munro - castigatoarea premiului Nobel pentru Literatura in anul 2013, Sanatate si nutritie, Biblioteca pentru toti copiii, Disney, Disney English, Marvel, Tom si Jerry.
Bibliotecile Litera se afla in:
Parcul Cismigiu: intrarea de la Conservator, langa restaurantul La biblioteca;
Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR sau Titan);
Parcul Tineretului: Parcul Lumea Copiilor, Gradina Valorilor Romanesti
Bibliotecile in aer liber fac parte din campania de incurajare a cititului pe care Editura Litera o sustine cu ocazia implinirii a 25 ani de existenta.
Mai multe detalii despre biblioteci (program, regulament) puteti gasi pe site-ul litera.ro.
Editura Litera te invita la biblioteca in aer liber!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment