vineri, 16 mai 2014

Festivalul Turcesc 16-18 mai 2014

Daca si voua va place cultura si bucataria turceasca, atunci, va poftesc cu mic cu mare in Parcul Herastrau, la Festivalul Turcesc, eveniment organizat de Fundatia Tuna în parteneriat cu Primaria Generala a Capitalei, care se va desfasura in perioada 16-18 mai 2014, de la 10:00-20:00.


Evenimentul va cuprinde, pe langa preparate culinare traditionale, si o serie de ateliere de creatie artistica  specifica culturii Imperiului Otoman. Vizitatorii sunt invitati sa învete de la artisti plastici veniti din Turcia, special pentru acest eveniment, secretele artelor orientale în cadrul atelierelor: de caligrafie, modelarea sticlei si ebru (renumita arta turceasca care presupune pictatul pe apa urmata de marmorarea hartiei).
Festivalul Turcesc va anima zona Parc Herastrau – intrarea Charles de Gaulle si prin activitati amuzante si relaxante destinate copiilor: face painting, modelaj de baloane, spectacole si concerte pentru copii.


Mentiune: In urma evenimetelor tragice petrecute la exploatarea minieră din Turcia sute de persoane si-au pierdut viata. Aceste evenimente triste petrecute in Turcia au determinat organizatorii sa anuleze toate activitatile distractive programate din cadrul festivalului. Celelalte evenimente se vor desfasura conform programului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment