joi, 5 decembrie 2013

Evenimente pentru copii


In aceasta noapte cei mici il asteapta pe Mos Nicolae. Este prima seara magica a lunii decembrie. Urmeaza in scurt timp vizita lui Mos Craciun. Imi aduc aminte cu cata emotie ii asteptam pe amandoi, de fapt, pe Mos Nicolae si pe Mos Gerila, nu pe Mos Craciun.
Si al meu pici s-a culcat emotionat in aceasta seara...Si-a curatat cu grija fiecare ghetuta, ba chiar si papuceii de casa. In living. Aspirasem...Asta e! O data pe an vine Mos Nicolae! 
Stiu sigur ca ii va aduce multe lucruri frumoase! ;) La fel ca si Mos Craciun.
Pentru luna decembrie, am primit vesti bune de la Hornbach. Astfel, in cele cinci magazine se vor organiza evenimente pentru copii, astfel:
  • Pe 6 decembrie, intre orele 16:30 si 20:00, copiii il vor putea intalni in magazine pe Mos Nicolae. Acesta le va oferi tuturor mici daruri.
  • Pe 14 decembrie, in intervalul 10:00 - 16:00, copiii vor fi provocati la un atelier de creatie. In cadrul acestuia, angajaţii magazinelor ii vor invaţa pe copii, timp de 6 ore, sa mestereasca propriile figurine de Craciun. Astfel, cu ajutorul unor materiale speciale precum: hartia colorata, culori, lipici cei mici isi vor putea pune imaginaţia la contribuţie. La aceste ateliere sigur vom participa, mai ales ca celui mic ii place tare mult sa mestereasca si sa-si creeze tot felul de obiecte!
  • Pe 22 decembrie, intre orele 10:00 si 16:00, in toate magazinele, copii il vor putea intalni pe Mos Craciun. Acesta va vorbi cu fiecare si va imparţi cadouri. 

Mugurel - Horia Rusu , directorul general al Hornbach, ne-a spus ca: „Prin intermediul atelierelor de creaţie pe care le organizam pentru copii, ne dorim sa incurajam atat abilitaţile practice, cat si creativitatea participanţilor. Timp de cateva ore, cei mici vor avea posibilitatea sa socializeze si sa se implice intr-o activitate creativa, specifica acestei perioade a anului”.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment