marți, 12 noiembrie 2013

Festivalul International al Teatrului de Animatie




Teatrul de Animatie TANDARICA va asteapta in perioada 14-24 noiembrie 2013 la cea de-a 9-a editie a Festivalului International al Teatrului de Animatie „BUCURII PENTRU COPII. SPECTACOLE DE COLECTIE”.
Aflat sub motto-ul ”Construim poduri. Trecem granite”, Festivalul International al Teatrului de Animatie „BUCURII PENTRU COPII. SPECTACOLE DE COLECTIE” are scopul de a aduce in atentia publicului roman diferite stiluri ale teatrului de animatie si ale teatrului vizual din lume.
Timp de 11 zile, in cele 6 locatii ale festivalului (Teatrul Tandarica, Grand Cinema Digiplex, Scoala nr.45, Spitalele de copii Grigore Alexandrescu si Marie Curie, dar si la Pavilionul Romexpo - in cadrul Targului International GAUDEAMUS) vor avea loc spectacole de teatru pentru copii si adulti jucate de trupe de profil din Romania si din strainatate (Anglia, Bulgaria, Croatia, Franta, Germania, Hong Kong-China, Italia, Polonia, SUA). De asemenea, cei mici si cei mari vor fi rasfatati cu spectacole-lectura, numeroase workshop-uri, lansari de carte, expozitii si conferinte sustinute de personalitati din lumea teatrului mondial.
Sunteti asteptati in perioada 14-24 noiembrie 2013, la o serie de evenimente unice in peisajul cultural al Capitalei noastre, menite sa contribuie la dezvoltarea si intarirea relatiilor dintre Romania si alte state.
Festivalul International al Teatrului de Animatie „BUCURII PENTRU COPII. SPECTACOLE DE COLECTIE” este realizat impreuna cu Primaria Municipiului Bucuresti, Consiliul General al Municipiului Bucuresti, Ministerul Culturii, ASSITEJ Romania si UNIMA Romania.
Acestui eveniment i s-au asociat: Colosseum Pub, Grand Cinema Digiplex (sponsori), Institutului Francez, Institutul Polonez, Institutul Maghiar, UNATC, editurile: Litera, Nemira, Rao, Nordon, Programul Aici-Acolo si A.C.T.O.R, Programul Tineret in actiune, Centrul Cultural European pentru Educatie prin Arta si Cultura „Educ-Art”,

Informatii pe www.teatrultandarica.ro sau www.facebook.com/teatrultandarica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment