marți, 26 noiembrie 2013

Dinozauri Giganti din Argentina

Grand Entertainment, divizia de leisure si divertisment a Baneasa Developments, inaugureaza in a doua jumatate a lunii noiembrie Grand Cosmos, un nou spatiu expozitional de amploare. Cea mai noua atractie din Baneasa Shopping City va aduce cele mai de succes expozitii tematice din lume, ce vor oferi noi perspective asupra unor lumi uitate sau greu accesibile. Expozitiile-eveniment vor oferi vizitatorilor o alternativa culturala cu un puternic rol educativ pentru toate varstele.
“Dinozauri Giganti din Argentina”, prima expozitie gazduita de Grand Cosmos, reprezinta o premiera pentru Europa Centrala si de Est. In Baneasa Shopping City vor putea fi vazute, pe langa reconstructii ale dinozaurilor vechi de milioane de ani, oase si oua fosilizate din timpul Mezozoicului.
Vizitatorii ii vor putea intalni pe uriasii dinozauri argentinieni la Grand Cosmos timp de trei luni, pana in februarie 2014.
Programul expozitional de la Grand Cosmos va continua in 2014 cu alte doua evenimente de amploare: “Robot Zoo”, o incursiune in lumea robotilor, urmata de „Planet Shark”, o expozitie ce aduce rechinii la Bucuresti.
Grand Cosmos este situat in aripa de nord a Baneasa Shopping City, in cadrul Galeriei Feeria, si este parte a Grand Entertainment, divizie de leisure si divertisment a Baneasa Developments ce include si Grand Cinema Digiplex

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment