vineri, 18 octombrie 2013

Festivalul berii Germane "Graf Arco Fest" 2013


Prima editie a Festivalului Berii Germane "Graf-Arco Fest "2013  se desfasoara in perioada 10- 20 octombrie 2013 in hangarul H2 de la Romaero Baneasa.
Pe suprafata totala de 3600 mp a hangarului este amplasat un targ de produse traditionale cu diferite produse: mustarie, vinuri, artizanat, articole de ceramica, turta dulce germana, kortos, kolacs, mezeluri si branzeturi, dulciuri speciale, miere de albine, produse eco, sucuri germane, cartofi pe bat, gogosi ardelenesti -  un mic parc de distractii, precum si 150 seturi de berarie cu o capacitate la mese pe serie de 1200 persoane.
In exteriorul hangarului se vinde mancare germana (turinger, bratwurst, coaste de porc, ciolan cu varza calita, pui la rotisor, salata de cartofi ) si mancare romaneasca (mici,fripturi,frigarui,peste,cartofi ); brutarie nemteasca (covrigi pretzel, baghete, chifle) Bauturile sunt exclusiv bavareze: bere premium pils blonda,bere nefiltrata blonda sau neagra,bere neagra ,bere bruna, bere cu lamaie,sucuri  racoritoare germane "libella " si apa germana "frankermarkter".
Din cort se vor putea cumpara si articole promotionale: halbe, pahare, desfacatoare, casti de bere , tricouri, cani de bere.
Se pot face rezervari telefonice pentru mese VIP (amplasate in fata scenei) la numarul: 0723.123.610

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment