vineri, 9 august 2013

Tu ce hobby ai?

sursa foto: www.makeupforever.com
Fundatia Calea Victoriei organizeaza doua ateliere deosebit de interesante:
Atelier practic de machiaj 
Atelierul va fi organizat in trei sedinte: 12, 13, 14 august, fiecare de 2h 30'.
Temele atelierului sunt:
1. Machiajul de zi – Cum sa fii frumoasa la serviciu, in drum spre serviciu, la cursuri, la sala de fitness sau … la sedinta cu parintii!– Afla cum sa alegi stilul de machiaj si culorile care ti se potrivesc. Etapele unui machiaj reusit. Ce cuprinde o trusa de machiaj: cum poti folosi ce ai deja, ce produse sa achizitionezi in functie de buget si de care produse sa scapi. Importanta pensulelor de machiaj si cum sa le folosesti. Propuneri personalizate. Greseli de evitat.
2. Machiajul de seara si machiajul smokey eyes – Intotdeauna o sarbatoare pentru femeie, momentul in care frumusetea poate fi imbinata cu arta. – Cum armonizezi machiajul cu vestimentatia. Variante ale machiajului de seara si smokey eyes. Propuneri personalizate. Importanta sprancenelor in machiaj. Trucuri pentru acoperirea imperfectiunilor. Tips-uri pentru un machiaj durabil si de calitate. Greseli de evitat.
3. Machiajul glamour – Descopera femeia sofisticata din tine! –“Ingrediente” ale machiajului glamour. Trucuri mici, efecte mari! Cum sa intensifici nota de glamour. Scurta incursiune in machiajul divelor din toate timpurile, sursa actuala de inspiratie! Unde si cand il poti purta. Propuneri personalizate.Greseli de evitat.
 Atelier de Mozaic
Atelierul va fi organizat in trei sedinte: 12, 13, 14 august, primele doua sedinte dureaza 2h 30′, ultima dureaza 3h, toate materialele fiind incluse in taxa de curs.
Temele atelierului vor fi:
1. Placuta de ceramica (obiect multifunctional)
2. Rama de oglinda sau fotografie
3. Vaza de sticla
 Va puteti inscrie la CONTACT@VICTORIEI.RO.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment