miercuri, 27 martie 2013

Invitatie la cafea




COFFEE LOVERS EVENT 2013 – a doua editie a Salonului International al Cafelei se va organiza in perioada 28-31 martie 2013, pavilionul C3 al complexului expozitional RomEXPO.

Evenimentul este singurul de acest fel din Romania si isi propune sa aduca impreuna producatorii si importatorii de cafea si produse conexe, nationali si internationali. In cadrul evenimentului se vor organiza training-uri, workshop-uri si conferinte legate de acest segment de piata.

Iubitorii de cafea din Romania sunt invitati sa deguste diferite sortimente de cafea de cea mai buna calitate preparate de cei mai buni barista din Romania, care printre altele vor face si demonstratii impresionante de Latte Art.

SCAE Romania va organiza si in cadrul COFFEE LOVERS - Campionatul National de Barista, competitii organizate pentru a alege finalistii ce vor reprezenta Romania la campionatele mondiale de barista din: Melbourne – Australia in perioada 23-26 mai 2013 (WBC Championships& Brewers Cup) si Nice – Franta 26-28 iunie 2013 (Latte Art & Coffee in Good Spirits)

Accesul la eveniment este gratuit.

Barista = un barman de bauturi pe baza de cafea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment